LÄS ONLINE TIPSA E-posta ANNONSINFO

Startsida
Biblioteket
Bildarkiv
Byalaget
Diverse
Föreningar i Rydebäck
Historia
Korsord – 50 stycken!
Kyrkan
Nostalgi
Rydebäcksbryggan
Skolor/Barnomsorg
Träffpunkt Rydebäck
Vårdcentralen

Papperstidningen online
stödprenumeranter mm
Arkiv 2008
Arkiv 2009
Arkiv 2010
Arkiv 2011
Arkiv 2012

Warning: Use of undefined constant action - assumed 'action' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/2/4/e/viirydeback.se/httpd.www/index.php on line 307 Warning: Use of undefined constant action - assumed 'action' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/2/4/e/viirydeback.se/httpd.www/index.php on line 308 Vi-i-Rydebäck, maj 2010
JANUARI 2011
Fredag 14 januari 2011:

God fortsättning på det nya året!
Under 2011 kommer vi att ge ut åtta nummer av papperstidningen Vi i Rydebäck. Det första kommer att finnas i brevlådan hos alla rydebäcksbor under vecka 4 (senast på söndag 30 januari 2011). Det är främst tack vare annonsörerna vi kan ge ut tidningen. Försök därför i möjligaste mån att gynna de företag som väljer att annonsera/sponsra tidningen. Att flera hundra rydebäcksbor valt att stödprenumerera på tidningen, trots att alla får den gratis, räcker till en mindre del av tryckkostnaden men gör framför allt att de ideella timmar som läggs ner på tidningen känns oerhört uppskattade. Vi får heller inte glömma de 20-talet frivilliga utdelare som gör ett fantastiskt jobb och som bidrar till att projektet kan fortleva!
Mindre annonsplats finns till detta nummer! Ring eller e-posta Lena senast på tisdag 18/1 och kolla!


Tisdag 18 januari 2011:

Vilken rusning det blev till Zumba fitness i Idrottshallen!

Vilken succé! Rydebäcks IF samarbetar med Performance Gym och har ett stort antal pass under våren. Under hela denna vecka har man satsat på prova-på-träning. På måndagen mellan kl 19 och 20, när det var dags för Pilates Spirals, kom drygt 50-talet deltagare.

Men på tisdagkvällen kom drygt 100 till Zumba-träningen! Det var trångt och svettigt – men stämningen och musiken var det inget fel på.
– Kommer bara hälften tillbaka nästa tisdag så är vi jättenöjda, säger Ingrid Malmberg som är ordförande i Rydebäcks IF.

Missade du Zumba-passet så har du en chans till att prova på denna vecka på torsdag 20 januari klockan 20.

Fler Prova-på-pass denna vecka 19–23 januari:
Medelgympa onsdag kl 20–21, Cirkelfys torsdag kl 19–20, Kampsportsfys torsdag kl 19–20, Innebandy mix torsdag kl 20–21 (halv hall), Zumba Fitness torsdag kl 20–21, Medelgympa söndag kl 19.30–20.30, Innebandy herr söndag kl 20.30–21.30

Läs mer på hemsidorna Rydebäcks IF och Performace Gym samt i papperstidningen Vi i Rydebäck 2011-1 som kommer ut nästa vecka.


Onsdag 19 januari 2011:

Skylten visar vägen till bank och uttagsautomat

Sparbanken Öresund får en ny skylt uppsatt på kortsidan av huset. Det är ju den naturliga vägen in på torget i Rydebäcks centrum. Så nu ska alla kunna hitta till banken och uttagsautomaten.
Det är bröderna Jenns och Niclas Städhammar som arbetar i det egna företaget Spectra Montage med att sätta upp skylten åt Accus ljusreklam.
– Nej, det var inte vi som satt upp den första skylten. Det var många skyltar som skulle upp samtidigt när banken bytte namn så vi hann inte med alla, berättar Jenns.